BloguBurime LigjoreWIPO – Kthim në Shkollë: Webinar-e për Sistemin e Madridit

October 21, 20210

Webinar-et interaktive për Sistemin e Madridit, ofruar falas nga WIPO, mundësojnë informacion praktik mbi një gamë të gjerë temash që lidhen me paraqitjen e një aplikimi ndërkombëtar dhe menaxhimin e regjistrimit ndërkombëtar të markës suaj.

Si të merrni pjesë

Zgjidhni webinar-in që ju intereson  dhe plotësoni formularine regjistrimit online.

Certifikata Pjesëmarrjeje

Do të jepen certifikata pjesëmarrjeje për të gjitha webinare-t mbi Sistemin e Madrid zhvilluar në anglisht, frëngjisht dhe spanjisht.

Nëse i keni humbur webinare-t e zhvilluar deri më tani, i gjeni të regjistruar në këtë link.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020