Burime për Start UpNdërrmarrësi & TregtiWorkshop: Siguria Kibernetike për Startup-et

October 27, 20210

Nëse jeni një themelues i një Startup-i, me eksperiencë në biznes apo teknologji, bëhu pjesë e këtij seminari informues. Regjistrohu falas këtu, dhe marr link-un për të hyrë në seminar.

Siguria Kibernetike është më e rëndësishme se kurrë, dhe startup-et janë një nga grupet më të cenueshme nga të gjithë. Nëse jeni një startup B2B, dhe veçanërisht nëse synoni klientë më të mëdhenj, siguria kibernetike është ajo që ndikon drejtpërdrejt në perspektivat tuaja të shitjeve dhe vlerësimi i sigurisë është një nga hapat kyç në procesin tuaj të shitjeve.

Regjistrohu këtu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020