Merr Shërbime Ligjore Me Një Klikim Shërbime Ligjore për Ndërmarrës

Dokumente Ligjore

Ulni riskun dhe veproni ligjërisht

Avokat

Hulumtoni opsionet e ofruesve të shërbimeve ligjore.

FUSHAT E EKSPERTIZËSNe ofrojmë shërbime në të gjitha aspektet e të Drejtës Private dhe të Biznesit

Business Lawyers and Documents

Ne kombinojmë ekspertizën me inovacionin dhe cilësinë e dorëzuar në mënyrë dixhitale tek ju. Ne jemi avokatë biznesi, ndaj për çdo çështje tuajën, Legit e ka një zgjidhje.

E-MAIL
info@legit.al
TELEFON
+ 355 69 634 0059
ORARI I PUNËS
Hënë-Diel: 24 orë

REQUEST INFORMATION

  Meet The Team

  https://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/IMG_9089-scaled.jpg
  Founder & CEOKristiana Filip

  Avokatë Biznesi

  Latest News and Updates

  https://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
  Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
  + 355 69 634 0059
  info@legit.al

  Follow us:

  STAY INFORMED

  Subscribe


  Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

  Copyright © Legit 2020