Asistent Avokat te Studio Ligjore Endi Sinemati


Studio Ligjore Endi Sinemati  kërkon të punësojë Asistent/e Avokat/e.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Drejtësi;
  •  Avantazh: kandidatët që synojnë të kryejnë shkollën e Avokatisë.

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV-në në adresën e e-mailit endi.sinemati@gmail.com, ose kontaktoni në 069 22 09 778.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *