Trajnimi nga ICC


Konferenca vjetore e ICC në Miami do të zhvillohet për herë të parë si një aktivitet hibrid (online dhe fizikisht).

Trajnimi i Institutit të ICC do të zhvillohet në 12 Dhjetor 2021.

Kush duhet të marrë pjesë?

  • Avokatë/e praktikues/e 
  • Arbitra, ndërmjetësues
  • Këshillues korporatash
  • Akademikët
  • Profesionistë të interesuar dhe/ose të përfshirë në arbitrazh ndërkombëtar në Amerikën Latine dhe Karaibe

 

Ndiqni këtë link për më shumë informacion mbi Konferencën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *