ICC: Digjitalizimi i NVM-ve


Dhoma Ndërkombëtare e Tregtisë (ICC) dhe B2BeeMatch kanë krijuar një partneritet për të mbështetur digjitalizimin dhe përshkallëzimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (NVM) dhe, në veçanti, ndërmarrjeve të udhëhequra nga gratë në mbarë botën.

ICC dhe B2BeeMatch do ta bëjnë platformën e tyre të disponueshme dhe të aksesueshme për të gjitha NVM-të e reja, pa kosto

B2Beematch është një platformë ku kompanitë mund të gjejnë ofrues shërbimesh të të gjitha llojeve – ligjore, burime njerëzore, menaxhim projektesh, kontabilitet, marketing, dizajn dhe më gjerë. Me lidhje në mbi 40 vende, platforma do të ndihmojë NVM-të të:

  • Gjejnë shërbime B2B në nivel lokal ose ndërkombëtar
  • Gjenerojnë klientë për shërbimet e tyre B2B në nivel lokal ose ndërkombëtar
  • Rrisin shikueshmërinë e markës së tyre në internet
  • Krijimin e një rrjeti me NVM-të më të besuara në mbarë botën
  • Eksploroni tregjet ndërkombëtare ku synoni të zgjeroheni

Së shpejti do të mbahet një seminar me një demonstrim të plotë të platformës, por ndërkohë ju mund të vizitoni faqen dhe t’a ndani me rrjetin tuaj. 

Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi informacion shtesë, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni organizatorët përmes adresës së emailit icccoe@iccwbo.org.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *