LegalEX: Trajnim


Bëhu pjesë e trajnimit të organizuar nga LegalEx për të bashkëvepruar me ekspertët e industrisë ligjore në një seksion me pyetje-përgjigje. 

LegalEX bashkon komunitetin ligjor në një event të vetëm, duke ofruar mundësi bashkëpunimi, ri-angazhimi dhe përforcim të partneriteteve ekzistuese me anë të seancave interaktive. 

 

Çfarë të prisni? 

 

 • Bashkëpunim – Mundësi bashkëbisedimi me profesionistë të ligjit nga e gjithë bota.
 • Riangazhim- Informohu mbi tendencat dhe proceset më të fundit të komunitetit ligjor.
 • Përforëco partneritetet ekzistuese – Ndërtoni partneritete të reja dhe përforëconi ato ekzistuese për të maksimizuar firmën tuaj dhe për të siguruar marrëdhënie më të forta eksiztuese. 

 

Kur? 5 korrik 2022 në orën 10:30 

 

Përfitimet:

 

 • Informohuni mbi tendencat e fundit ligjore. 
 • Informohuni mbi sfidat e këtij viti. 
 • Seanca të drejtuara nga ekspertë.
 • Komunikim ndërveprues dhe i drejtpërdrejtë. 
 • Lidhuni dhe angazhohuni me profesionistë të tjerë.
 • Ndërtoni partneritete të qëndrueshme.
 • Zhvilloni njohuritë personale.
 • Informohuni mbi tendencat më të fundit për të rritur studion tuaj.

Regjistrohu falas këtu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *