Event:Lançimi i Business Magazine #29


Business Magazine do të mbajë më 8 shtator eventin me temë “Arti në biznes dhe biznes me art”, me rastin e lançimit të edicionit të 29 të revistës. 

Të gjithë lexuesit dhe dashamirësit e Business Magazine janë të ftuar të marrin pjesë në takim për të diskutuar rreth temave aktuale të trajtuar në numrin e fundit të revistës:

  • Luhatja e çmimeve
  • Lançimi i dronit të parë shqiptar
  • Zhvillimet që priten në ekosistemin e sipërmarrjes, etj

Eventi do të zhvillohet në ambientet e Destil Creative Hub, në orën 18:00.

Klikoni këtu për t’u regjistruar!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *